DE VÂNZARE Teren construibil, Tulum, Tulum, Mexic, carr. chetumal benito juarez km 251

DE VÂNZARE - Cod. 28560

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Bahia Principe Residences & Golf oferă posibilitatea de a trăi în evoluțiile situate în cel mai privilegiat din Caraibe, unde Bahia Principe Hotels & Resorts sunt deja instalate, și a căror infrastructură și servicii vor beneficia locuitorii acestor dezvoltări imobiliare de lux.

Proprietarii de Bahia Principe Riviera Maya Residential Golf va avea acces la alte servicii într-o distanță scurtă de proiect, acoperind toate nevoile să se bucure de un sejur unic și plăcut la domiciliul lor.

SCOLI Există mai multe opțiuni de școli în apropiere: Puerto Aventuras Educational Center, care oferă grădiniță prin intermediul High School, o școală complet bilingvă sau diferite opțiuni în Playa del Carmen precum Institutul Tepeyac, de asemenea, bilingvă și recunoscute ca primă clasă în Mexic.

SPITALUL Cel mai apropiat spital pentru Bahia Principe Residential și Golf este Hospiten în Playa del Carmen la doar 20 de minute, ținând cont de faptul că acest lanț oferă 24 de ore de servicii medicale în "Hacienda Doña Isabel", pentru orice ingrijire de urgenta.

MARINA: La doar 15 minute distanță veți găsi un port frumos numit "Puerto Aventuras" un loc de petrecere a timpului liber și sport în cazul în care acestea pot avea acces la toate serviciile unui prim port clasă are de oferit.

Riviera Maya Golf Club este un design impresionant de arhitectura unde renumitul Robert Trent Jones II a generat o sinergie între cursul nostru de golf cu 27 gauri cu jungla Maya magnific, lacuri naturale și cenote.

Toți proprietarii au acces direct la reduceri atractive la toate serviciile oferite. Va invitam oportunitatea de a petrece o zi de neuitat în sediul nostru Riviera Maya Golf Club.

In centrul proiectului, veți găsi Clubhouse nostru maiestuos, cu o gamă largă de servicii pentru a face chiar mai plăcută vizita dumneavoastră cu cele mai înalte standarde de lux, confort si calitate. Servicii care fac din ea, un club de golf de primă clasă în Mexic, care caută întotdeauna pentru cea mai mare satisfacție a tuturor iubitorilor de golf, terenul de golf dispune de servicii de alimentare și băuturi, se bucură de ofertele noastre gastronomice, Masinute Golf sunt echipate cu GPS cele mai noi tehnologii care încorporează, ușor de utilizat pentru calcularea distanțelor, scor, și pentru a solicita servicii suplimentare în timpul jocului.

În clădirea clubului veți găsi un restaurant cu vederi magnifice la terenul de golf, zona socială este perfectă pentru relaxare după o rundă de golf, bar cu o mare varietate de cocktail-uri făcute cu fructe locale si rent echipamente de prima clasa Callaway.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB